23 Eylül 2011 Cuma

Değişim, yarın

'Değişim İçin 100 Bin Şair'e sayılı saatler kaldı.
Yarın için son gelişmeler:

Sevgili Yücel Kayıran, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul etkinliklerine katılamayacak. 11:00–11:40 arası gerçekleşecek olan 'Felsefi Şiir ve Dönemselliğin Determinizmine Karşı’ panelini yerini; ‘Seyhan Erözçelik’i Anıyoruz’ oturumu karşılayacak. Diğer panellerin saatlerinde herhangi bir değişiklik yok. Günü biraz daha geç başlatacağız, o kadar.

'Değişim İçin 100 Bin Şair'in İstanbul ayağı rezervasyonları için gösterdiğiniz yoğun ilgi için çok teşekkür ederiz. Murathan Mungan, Lale Müldür, Birhan Keskin ve Haydar Ergülen panellerine rezervasyonlar kapanmıştı. Diğer paneller için acele etmeli; boş koltuklar giderek azalıyor.

Akbank Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek panellere rezervasyon yaptıranların, katılmak istedikleri panellerden en geç yarım saat önce Akbank Sanat Merkezi'nin girişinden davetiye kartlarını almaları gerekiyor. Birden fazla panele katılanlar, davetiye kartlarını panel aralarında ya da toplu olarak temin edebilirler.

kumbaracı50'de gerçekleştirilen etkinliğe rezervasyon yaptıranların herhangi bir davetiyeye ihtiyacı yoktur.  

Mardin etkinliğiyse, Sakıp Sabancı Kent Müzesi'nin terasında, saat 17:30'da başlayacak. Bu etkinlik için herhangi bir rezervasyon gerekmemektedir.

Değişim, yarın!

Akbank Sanat Beyoğlu
İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu

kumbaracı50
Kumbaracı Yokuşu
No:50 Kat: 2 Beyoğlu

Ulaşım

İstiklal caddesi üzerinde Taksim’den Tünel’e doğru giderken sol kolda Richmond Otel’den sonra, Kumbaracı Yokuşu’nu indiğinizde sol kolda kumbaracı50 tabelasını göreceksiniz.

Araçla; Taksim’den Odakule istikametine girdiğinizde Asmalımescit tarafına dönün, İstiklal caddesine çıktığınızda Kumbaracı yokuşuna girmiş olacaksınız.

Otopark: Aracınızı Tepebaşı TÜYAP kapalı otoparka, Minare Sokak üzerindeki otoparka veya Kumbaracı Yokuşu üzerindeki otoparka bırakabilirsiniz.


Mardin Sakıp Sabancı Kent Müzesi
Gül Mahallesi 1. Cadde Cumhuriyet Alanı
Merkez-Mardin

1 yorum:

  1. Takipçinizim.. Çalışmalarınızda başarılar..

    http://hsn-dzgn.blogspot.com/

    YanıtlaSil